Tips - Hedekys (kyskager) |
|
Sørg altid for at opbevare Hedekys lufttætte enten i pose eller dåse, da kagerne ellers kan blive bløde. |
|
|
|
|
Tips - Marengsbunde |
|
Hvis du ønsker bløde Marengsbunde, så stænk dem med vand eller hedvin ca. 10 min. før anretning. |
|
|
|
|
Tips - Fuglereder |
|
Hvis du ønsker bløde Fuglereder, så stænk dem med vand eller hedvin ca. 10 min. før anretning. |
|
|
|
|
Tips - Rutebiler m/ chokolade |
|
Sørg altid for at opbevare Rutebilerne lufttætte enten i pose eller dåse, da kagerne ellers kan blive bløde. |
|
|
|
|
Tips - Luxus småkager |
|
Sørg altid for at opbevare Småkagerne lufttætte enten i pose eller dåse, da kagerne ellers kan blive bløde.
Hvis Småkagerne er blevet bløde, da sæt dem i en varm ovn i et par minutter. De vil derefter være friske og sprøde som nybagte.
|
|
|
|
|
Tips - Marcipan makroner |
|
Hvis du ønsker bløde Marcipan Makronbunde, så stænk dem med vand eller hedvin ca. 10 min. før anretning.
Hvis du ønsker bløde Marcipan Makronbunde, så stil din dessert med Marcipan Makronbund i køleskab i ca. 30 min. før servering.
|
|
|
|
|
Tips - Luxus kammerjunker |
|
Sørg altid for at opbevare Kammerjunkerne lufttætte enten i pose eller dåse, da kagerne ellers kan blive bløde.
Hvis Kammerjunkerne er blevet bløde, da sæt dem i en varm ovn i et par minutter. De vil derefter være friske og sprøde som nybagte.
|
|
|
|
|
Tips - Linseskaller |
|
Sørg altid for at opbevare Linseskallerne lufttætte enten i pose eller dåse, da kagerne ellers kan blive bløde.
Hvis Linseskallerne er blevet bløde, da sæt dem i en varm ovn i et par minutter. De vil derefter være friske og sprøde som nybagte.
|
|
|
|
|
Tips - Luxus brune kager |
|
Sørg altid for at opbevare Brunkagerne lufttætte enten i pose eller dåse, da kagerne ellers kan blive bløde.
Hvis Brunkagerne er blevet bløde, da sæt dem i en varm ovn i et par minutter. De vil derefter være friske og sprøde som nybagte.
|
|
|
|
|
Tips - Pebernødder |
|
Sørg altid for at opbevare Pebernødderne lufttætte enten i pose eller dåse, da kagerne ellers kan blive bløde.
Hvis Pebernødderne er blevet bløde, da sæt dem i en varm ovn i et par minutter. De vil derefter være friske og sprøde som nybagte.
|
|
|